Inquiry
Form loading...
 • Телефон
 • Е-пошта
 • Whatsapp
 • Вечет
  WeChatdno
 • 01/03
  дшутн
  Одбор на директори
  3
  gcs (2)
  Високи дизајнерски инженери
  15
  после 3 mpj
  По продажбата
  20
  вработен (2)хлм
  Вработен
  108
  654efa6i31

  За нас

  Кингдао OULI Machine Co., Ltd.

  Започна во 1997 година, Qingdao OULI Machine Co., Ltd. се наоѓа во областа на западниот брег на Кингдао со прекрасна глетка и удобен транспорт. Со напредна технологија како јадро, ние сме производители на машини за гума и пластика базирана на модерна технологија, интегрирајќи истражување и развој, дизајн, производство, продажба и сервис.

  Оули имаше висока популарност и репутација на домашниот и на странските пазари и извезуваше во повеќе од 30 земји и региони како што се САД, Европа, Јапонија, Јужна Кореја, Индија, Русија, Јужна Африка, Југоисточна Азија и Јужна Америка. Компанијата има добра деловна соработка со познати институти за истражување и дизајн дома и во странство, големи компании за гуми и компании за производство на гума. Производите на компанијата прифаќаат 3D визуелен дизајн, брзо моделирање, мета-анализа, симулирани дејства и инспекција на пречки. Следете го целиот процес од развој, производство и услуги на клиентите.

  Гледај Повеќе

  Жешки производи оваа сезона

  Опрема за мешање гума: гумена месење, банбери миксер, кофа лифт, мелница за мешање гума, секач за гумени бали

  Вести и информации

  Најновите вести на компанијата ја покажуваат силата на компанијата