Inquiry
Form loading...
  • Telepon
  • Surélék
  • Whatsapp
  • Wechat
    WeChatdno
  • 01/03
    dshutn
    Déwan diréksi
    3
    gcs (2)
    Insinyur desain senior
    15
    sanggeus 3 mpj
    Sanggeus jualan
    20
    pagawe (2)hlm
    Pagawé
    108
    654efa6i31

    Tentang Kami

    Qingdao OULI Mesin Co., Ltd.

    Dimimitian dina 1997, Qingdao OULI Machine Co., Ltd. perenahna di West Coast District of Qingdao kalayan pamandangan anu saé sareng transportasi anu saé. Kalayan téknologi canggih salaku inti, kami mangrupikeun produsén mesin karét & plastik dumasar kana téknologi modern anu ngahijikeun R&D, desain, produksi, penjualan sareng jasa.

    Ouli ngagaduhan popularitas sareng reputasi anu luhur di pasar domestik sareng asing, sareng ékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Eropa, Jepang, Koréa Kidul, India, Rusia, Afrika Kidul, Asia Tenggara, sareng Amérika Kidul. Perusahaan ngagaduhan kerjasama bisnis anu saé sareng lembaga riset sareng desain anu terkenal di bumi sareng di luar negeri, perusahaan ban ageung, sareng perusahaan produk karét. Produk perusahaan ngadopsi desain visual 3D, modél gancang, meta-analisis, tindakan simulasi, sareng pamariksaan gangguan. Ngawas sadayana prosés tina pamekaran, produksi, sareng layanan palanggan.

    nempo leuwih

    Produk Panas musim ieu

    Karét Pergaulan parabot: karét kneader, banbury mixer, LIPI lift, karét campur ngagiling, karét bale cutter

    News sarta Émbaran

    Beja panganyarna perusahaan nunjukkeun kakuatan perusahaan