Inquiry
Form loading...
01/03
dshutn
Direksi
3
gcs (2)
Senior designing engineers
15
sawise 3 mpj
Sawise dodolan
20
pegawe (2)hlm
pegawe
108
654efa6i31

Babagan awake dhewe

Qingdao OULI Machine Co., Ltd.

Diwiwiti ing 1997, Qingdao OULI Machine Co., Ltd. dumunung ing West Coast District Qingdao karo sesawangan ayu lan transportasi trep. Kanthi teknologi canggih minangka inti, kita minangka produsen mesin karet & plastik modern sing nggabungake R&D, desain, produksi, penjualan lan layanan.

Ouli nduweni popularitas lan reputasi dhuwur ing pasar domestik lan manca, lan ekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Korea Selatan, India, Rusia, Afrika Selatan, Asia Tenggara, lan Amerika Selatan. Perusahaan iki nduweni kerjasama bisnis sing apik karo lembaga riset lan desain sing kondhang ing omah lan ing luar negeri, perusahaan ban gedhe, lan perusahaan produk karet. Produk perusahaan nggunakake desain visual 3D, modeling cepet, meta-analisis, tumindak simulasi, lan inspeksi gangguan. Ngawasi kabeh proses saka pangembangan, produksi, lan layanan pelanggan.

ndeleng liyane

Produk Panas Musim iki

Peralatan pencampur karet: kneader karet, mixer banbury, lift ember, pabrik pencampur karet, pemotong bale karet

Kabar lan Informasi

Warta paling anyar babagan perusahaan kasebut nuduhake kekuwatan perusahaan kasebut